Skip links

Nederlandse Reisblogs: dit zijn onze favorieten

Volle bak bezig met het plannen van jouw vakantie? Dan ben je vast en zeker op zoek naar inspiratie. Je hebt in Nederland nogal wat reisblogs en daarom hebben wij voor jou onze favorieten uitgezocht. Alle reisblogs zijn natuurlijk net weer op een andere locatie geweest en kunnen jou helpen bij jouw zoektocht.

1. Reispackers.nl - Sam & Thomas

Maak kennis met ons: Thomas en Sam, beide 28 jaar en eigenaren van het Instagram en blog Reispackers. Onze Instagram en blog is ontstaan in 2020, toen we beseften dat we onze passie voor reizen en fotografie wilden delen met vrienden en familie. Toen we merkten dat vele anderen dit ook erg leuk vonden zijn we het een stuk serieuzer gaan nemen. Het delen van onze favoriete plekjes met de mooiste beelden is iets wat we erg graag doen en willen doorzetten zodat jij je kan laten inspireren over alle plekjes op de wereld!

expeditie aardbol
expeditie aardbol

Op Expeditie Aardbol lees je de leukste verhalen en beste tips van Stéphanie. Met de inmiddels 50+ landen die al zijn afgetikt, heeft ze een hoop reiservaring die gewoon gedeeld moet worden. Van Belize tot Japan; je vindt het hier allemaal.

Reisplaatje

Robert-Jan en Lisette zijn dol op reizen. Een aantal jaar geleden werden zij aangestoken met het reisvirus in Indonesië en sindsdien zijn ze elke vakantiedag in het buitenland te vinden. Vanaf het begin gaan ze creatief om met hun vakantiedagen, waardoor ze al veel reizen hadden gemaakt. Nu zijn ze zelf voor lange tijd onderweg. Ze delen de mooiste plekken met al hun lezers.

Greg & Irene zijn sinds 2014 op pad om de leukste informatie te verzamelen voor reizigers over de hele wereld. Sinds kort doen zij dat zelfs met een team waardoor ze nog meer tips kunnen delen. Met reizen bedoelen zij niet een standaard strandvakantie. Greg & Irene reizen om zichzelf te verrijken en jou op die manier te inspireren. Dit door je te laten inspireren door verschillende culturen, de natuur & het opzoeken van je eigen grenzen.

Op de website van The Lone drifters kom je op een laagdrempelige manier van alles te weten over een actieve vakantie. Het platform van Evelyn en haar team zit erg strak in elkaar en trekt tienduizenden bezoekers per maand. Het is wat ons betreft daarom dé blog voor reizigers die houden van actieve sporten zoals mountainbiken, hiken, stand-up paddelen en nog veel meer! Met een breed scala aan landen die al verkend zijn, zit je hier perfect voor vrijwel elk continent.

Nederlandse bloggers
foetsie

Desi, Leroy en natuurlijk hun brompot Buddha – vormen samen team Foedsie. Het liefst zijn zij zoveel mogelijk op reis, de wereld aan het ontdekken. Van duiken tot het beklimmen van gigantische bergen of juist lekker niksen op een schitterend strand. Met backpack het vliegtuig in of op pad met hun camper en mopshond. They love it all! Sommigen noemen hen wereldreizigers, hippies, vanlifers, citytrippers of backpackers. Zij noemen zich gewoon Leroy & Desi, twee mensen die vaak foet(d)sie zijn.

Volg ons op Instagram voor meer tips