Skip links
Reispackers

Over Ons

ONS VERHAAL

Wij zijn Thomas & Sam, eigenaren van de blog Reispackers, webshop Reispackersjourney en instakoppel @Reispackers. Zoals je misschien wel ziet houden wij enorm veel van reizen! Op deze website vind je een reisblog vol met tips waar je precies moet zijn. Van Colombia tot Zuid-Afrika, wij delen onze geheimen hier met jou. Dit proberen we zo goed mogelijk vast te leggen met onze camera, zo dat het niet alleen een genot is om te lezen maar ook om te zien! Zo zien jullie de meest fotogenieke plekjes op deze aarde samen met ons, daarnaast komen jullie veel meer over ons te weten.​

hotels in porto

Samenwerken met Reispackers

SAMENWERKEN REISBLOG

Zie jij het al helemaal voor je dat wij jouw product, merk of locatie in de spotlight zetten? Neem dan snel contact met ons op! Met onze blog en snelgroeiende instagram van 25.000 volgers, zorgen wij voor een mega groot bereik voor jou!

Wij reizen de hele wereld af, en het liefst met jouw product! Wil jij bijvoorbeeld jouw product op de foto hebben in een stad als Parijs of op het strand in Bali maar zonder hier teveel kosten aan kwijt te zijn? Dan zijn wij de ideale oplossing!

En om het nog mooier te maken: vanaf 1 juni 2022 reizen wij voor onbeperkte tijd door Azië. Wees er daarom snel bij, want de ruimte in onze backpack is natuurlijk beperkt!

Geïnteresseerd? Stuur ons dan snel een mail naar info@reispackers.nl

Deze merken gingen je voor_

Statistieken_

INSTAGRAM

57.7K

TIKTOK

27,7K

BEZOEKERS PER MAAND

3.000

SOCIAL BEREIK PER MAAND

1M+
Before
After

Reispackers
Webshop

Naast onze reis blog krijgen wij enorm veel vragen over de presets die wij gebruiken en ook hoe wij zo snel gegroeid zijn op Instagram. 

Ook behoefte om jouw foto’s op een professionele manier te bewerken? Of om er achter te komen hoe je 20K+ volgers groeit in 1 jaar tijd? Bekijk onze webshop voor meer informatie.