Skip links
Parijs

Hotspots in Parijs: 5x de beste tips

Ik hoor je denken die hotspots in Parijs, de stad van de liefde, hier wil ik heen. Of je denkt: Parijs dat is rete duur en hoe eindig ik niet in de meest toeristische tent naast de Eiffeltoren? Beiden gedachtes zijn hier meer dan welkom, want in deze blog lees je meer over de 5x hotspots in Parijs.

1. Cafe de Flore

Oké, bij deze moet ik wel bekennen dat dit best een toeristische plek is. Maar hoe kan het ook anders? Cafe de Flore ziet er echt prachtig uit en het eten is supergoed. Het zit op een hoekje midden in het centrum en je kunt hier heerlijk mensen kijken. Wat ons betreft een echte Parijs ervaring!

Locatie: 172 Boulevard Saint-Germain, 75006 Paris, Frankrijk

5x hotspots in Parijs

2. Café Gabrielle

Bij dit restaurant zijn wij gekomen, omdat we écht niet bij een toeristische plek wilde eindigen. Ze hebben hier echt verrukkelijke burgers zoals je hieronder ook wel kunt zien. Daarnaast was het helemaal niet zo heel duur voor Parijs begrippen. Je betaalt voor een burger met frietjes ongeveer €18. Dan krijg je wel zo’n fotogenieke burger zoals hieronder.

Locatie: 70 Avenue de Villiers, 75017 Paris, Frankrijk

5x hotspots in Parijs

3. Pizzeria Popolare

Zin in een mega lekkere pizza? Wij als pizza lovers moesten hier echt heen. Het enige nadeel is dat je eerst buiten moet wachten tot je een tafel aangewezen krijgt. Het is gewoon best wel populair. Al lijkt de rij lang, heb geduld! Het is een supergroot restaurant waardoor de wachttijd zo voorbij is!

Locatie: 111 Rue Réaumur, 75002 Paris, Frankrijk

5x hotspots in Parijs

4. Café des Arts et Métiers

Per toeval zijn we bij dit plekje gekomen. We wilde gewoon even lekker genieten van het Parijs gevoel. En dat is precies wat wij hier kregen! Ze hadden heerlijke koffie en super lekkere croissants. En dat is natuurlijk één van de dingen waarvoor je naar Parijs komt.

Locatie: 51 Rue de Turbigo, 75003 Paris, Frankrijk

5x hotspots in Parijs

5. KL Pâtisserie Paris

Zin in een heel lekker gebakje? Of een heerlijke chocolademelk? Dit is de place to be. Wij hadden in lange tijd niet zulke lekkere gebakjes gegeten. Wauw! En zoals je ziet is het gebakje ook nog eens enorm ‘instawaardig’.

Locatie: 78 Avenue de Villiers, 75017 Paris, Frankrijk

KL Pâtisserie Paris

Wil je na deze post naar de stad van de liefde en ben je helemaal geïnspireerd door deze 5x hotspots in Parijs? Heb je een vraag of wil je meer reistips? Kijk dan snel verder op onze blog of laat een reactie achter in de comments. Daarnaast kun je op onze Instagram ook meer specifieke tips vinden.

Liefs, Thomas & Sam

Leave a comment