Skip links

Hotels Parijs 10X

Op zoek naar een hotel in Parijs? HERE YOU GO! Hier een lijstje met de 10x Hotels in Parijs. Parijs is namelijk altijd een goed idee! De een betaalbaarder dan de ander, in deze lijst voor ieder wat wils! Here we go, voulez vous coucher avec moi?

1. Victoria Palace

Hotels in Parijs

Natuurlijke materialen, kleuren en geuren maar allemaal perfect gestyled. Vanaf het moment dat je binnenstapt vergeet je dat je in Parijs bent, tot dat je op het balkon staat! WAUW dit is het Parijs gevoel toooo the fullest! Daarnaast is het personeel ontzettend aardig.

3. Hotel Petit Lafayette 

Dit verblijf zit echt op een geweldige locatie! Een must voor in Parijs is het vervoer met de metro. En laat dit verblijf nou op 3 minuten loopafstand zitten! Je krijgt daarbij ook nog eens een mooie kamer met natuurlijk, een frans balkonnetje. Wat wil je nog meer?

5. Hotel Bloum 

Dit hotel beschikt over knusse kamers voor een goede prijs! Met de rotan afwerkingen is dit voor vele een prachtige keuze. En ook nog eens op een steenworp afstand van de Sacré-Coeur. Hoe gaaf is dat!

7. Jardins Eiffel

Redelijk betaalbaar wakker worden met uitzicht op de Eiffeltoren? Dit is de place to be! Hier droomt elke vrouw van!

9. Hôtel Oratio 

Wauw! Minimaal design meets Parijs. Een romantisch balkon met een prachtige minimalistische kamer. Hier wil je wegdromen na eindeloos struinen door de stad van de liefde.

2. JO&JOE Paris – Nation

Hotels in Parijs

Wauw! Een hotel / hostel met rooftop, wat wil je nog meer in Parijs. De zonsondergang is negen van de tien keer namelijk echt magisch. Deze plek is perfect om met je vrienden heen te gaan, zo heb je dorms maar ook privé kamers en dat allemaal voor een hele betaalbare prijs!

4. Hôtel Balzac 

Dit is wat we noemen magisch en chique! Jezelf echt een keer volledig verwennen? Boek dan een bijzondere kamer van Hôtel Balzac.
De kamers zijn klassiek ingericht, maar kom op voor dit uitzicht doe je toch alles?

6. Hôtel Piapia 

Dit hotel is volledig gerenoveerd in 2021, en dat zie je zeker terug! Het design is super stylish en schattig. Het zit daarnaast redelijk dichtbij Place de la Nation, waar je ideaal de metro kan nemen naar je bestemming!

8. Hotel Taylor

Dit fleurige hotel is echt neergelegd voor de natuur liefhebber! Vanuit deze locatie loop je ook nog eens gemakkelijk naar de Notre-Dame en het Louvre!

10. Hôtel Des Arts-Bastille 

Dit modern ingerichte hotel is echt een koopje! Als je voor stylish maar ook budget wilt gaan is deze echt top. Ook dit hotel zit mega dichtbij een metro halte, en geloof ons, dat wil je.

Ben je ook aan het dromen over hotels in Parijs? Hier nog meer Parijs tips. 

Leave a comment