Skip links
Instagram Spots Parijs

De perfecte Instagram Spots in Parijs

Wil jij weten bij welke spots je moet zijn voor de perfecte Instagram foto in Parijs? Stop met zoeken en lees hier waar de Instagram Spots in Parijs zijn. Een aantal weken geleden waren wij in Parijs om content te schieten voor ons Instagram account @reispackers. In dit artikel laten we alle spots + adres aan jou zien.

Pont d’léna

Dit is echt een onwijs romantische spot. Dichtbij de Eiffeltoren dus ook echt niet lastig te vinden. Nog een voordeel, het is hier niet onwijs druk. Ja, er is wel afentoe iemand die langs wandelt maar verder kun je hier prima een foto maken! Geen rijen mensen in ieder geval!

Instagram spots Parijs

Grand Bassin Rond

In de tuinen bij het Louvre vind je deze prachtige plek. Wij waren hier net na zonsopkomst en het was echt enorm rustig en vredig. Je kunt hier heerlijk relaxen, maar zeg nou zelf deze plek is toch ook geweldig voor een originele foto in Parijs. Even zonder Eiffeltoren, maar met DE krant van Parijs ‘Le Monde’.

Instagram spots Parijs

Rue de l’Université

Op de kruising tussen Rue de l’Université en Av. de la Bourdonnais vind je dit prachtige plekje. Je zult het niet kunnen missen want menig Instagrammer staat hier een fotoshoot te maken. Maakt het wel een stuk minder gênant! Iedereen doet het hier. Wij vinden dat je vanuit hier echt een prachtig uitzicht over de Eiffeltoren hebt.

Instagram spots Parijs

Louvre & Arc de Triomphe du Carrousel

Wauw, deze plek met zonsopkomst is het vroege opstaan meer dan waard. Het is hier prachtig! Je loopt op 1 van de beroemdste plekken van Parijs en de stad slaapt nog. De zon komt hier echt prachtig op en zorgt voor een bijzondere lichtinval op de Arc de Triomphe du Carrousel. Tijdens ons verblijf stond de echte Arc de Triomphe in de stijgers, maar dit licht spektakel maakte alles goed!

Ben jij geïnspireerd door onze foto’s en wil je zelf ook toffe foto’s maken en bewerken? Neem dan ook zeker een kijkje op onze webshop Reispackers Journey. Hier verkopen wij onze Lightroom filters waarmee jij met 1 klik op de knop jouw foto’s kunt bewerken. We hopen dat jij nu in ieder geval de beste Instagram spots in Parijs kunt vinden.

Liefs, Thomas & Sam
Heb je nog andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Leave a comment