Skip links
bijzondere airbnb locaties

5x Bijzondere Airbnb locaties in Nederland

Momenteel geen behoefte aan verre reizen? Wij zochten de leukste maar vooral meest bijzondere Airbnb locaties in Nederland voor jullie op. Van een kerk tot glamping, hier moet je zijn geweest! Op deze manier kan je heel bijzonder overnachten!

bijzondere airbnb locaties in Nederland Kerk heiligenachten

1. Slapen in een kerk

Dichtbij Tilburg bevindt zich een kerk waarin je kunt slapen. Een kerk helemaal voor jezelf en het ziet er ook nog eens supermooi gestileerd uit. Je slaapt namelijk in een dome, hoe gaaf is dat! De kosten vallen daarnaast enorm mee, want voor €150 kun je hier al een nachtje slapen! Klik hier voor het volledige artikel over deze toffe locatie!

Hier vind je deze geweldige locatie.

Bijzonder overnachten
Foto door Leonie Jansen

2. Slapen onder de sterren in een boomhut

Dit is nog steeds een mega droom van ons: slapen in een boomhut. Als kind heb je er vast weleens over nagedacht. Je één voelen met de natuur. Vanuit je slaapkamer de sterren bewonderen. Dat klinkt toch fantastisch? En dat ook nog eens in een boomhut die geweldig is ingericht! Voor deze mooie ervaring ben je maar €155 per nacht kwijt (inclusief servicekosten).

Bekijk hier waar de boomhut te vinden is.

bijzonder airbnb locaties in Nederland
Foto door Marga Goudsbloem

3. Glamping in een bus

Wauw! Deze bus is helemaal omgetoverd tot glamping locatie. En dat in de Betuwe. Het terras om de bus heen ziet er ook superfijn uit, perfect als het mooi weer is! Als je hier niet tot rust komt, dan weten wij het ook niet meer.

Je kunt de bus hier vinden.

Slapen in vuurtoren Nederland
Foto door Leonie Jansen

4. In een vuurtoren slapen

Oké! Niet een echte vuurtoren, maar het lijkt er wel op toch? Midden in de natuur en omringd door dieren. Je zou bijna denken dat je op safari bent, maar dan in Nederland. En dan nog eens de inrichting van de caravan: het ziet er echt supergoed uit!

Je kunt de locatie hier vinden.

woonboot Amsterdam Bijzondere Locaties

5. Slapen op het water

Dit keer niet midden in de natuur, maar midden in de stad en op het water! Deze prachtige woonboot ligt in de Jordaan en ziet er fantastisch uit. Even lekker rondlopen in de stad en vervolgens tot rust komen op het water. Wat wil je nog meer! Ideaal voor een weekendje Amsterdam als je het ons vraagt.

Deze locatie vind je hier.

Ben jij enthousiast geworden over 1 van deze Airbnb locaties in Nederland? Laat het ons dan vooral weten in de comments! Heb je een vraag of wil je meer tips? Kijk dan snel verder op onze blog. Daarnaast kun je op onze Instagram ook meer specifieke tips vinden.

Liefs, Thomas & Sam

Leave a comment