Skip links

El Nido Nacpan Beach – Alles wat je moet weten!

Zin in een dagje ontspannen op het strand van Nacpan Beach El Nido? Dat kunnen we ons goed voorstellen na de intensieve en leuke reisdagen in en rondom El Nido! Als je naar de Filipijnen op vakantie gaat, dan bestaan veel van je dagen uit de mooiste stranden bezoeken van elk eiland. Een bezoek aan Nacpan Beach raden we je dan ook zeker aan. Het strand is een gigantisch lang wit strand met tienduizenden palmbomen. Aan het strand zitten meerdere super toffe hotels en glampings gevestigd. Het is een toffe bestemming voor 2 nachten. Wij vertellen je waarom!

Nacpan Beach

Nacpan Beach Sunset

Nacpan Beach staat bekend om zijn geweldige witte strand, leuke verblijven en barretjes en waanzinnige sunsets (zonsondergangen). Het strand is erg idealistisch door de vele palmbomen en de ligging, waarbij je de zon bijna in de zee ziet zakken. Deze gaat namelijk achter de Twin Beach Peak achter. Wil je dus de beste sunset ervaring, beklim dan deze kleine heuvel! Heb je niet zo’n zin in een hike? Dat snappen we! Bestel dan tijdens happy hour (17:00-19:00) een heerlijke cocktail voor een prikkie.

De leukste restaurantjes en barretjes zijn:

  • Sunmai Sunset Restaurant
  • Carra Bar
  • Mad Monkeys Hostel/Restaurant
  • Beach Banquet Bar & Restaurant
Nacpan Beach Sunset

Nacpan Beach Glamping

Voor de leukste overnachting ga je naar Nacpan Beach Glamping. Je overnacht in een prachtige witte tipi-tent tussen honderden palmbomen. De Glamping beschikt over een zwembad, meerdere doucheplekken en gratis & erg goed ontbijt bij Sunmai restaurant. Elke avond wordt er een kampvuur gemaakt waar je lekker bij kan zitten, biertje kan drinken en marshmallows eten. Hoe leuk klinkt dat!

Boek hier jouw verblijf bij Nacpan Beach Glamping!

Verblijven Nacpan Beach

Andere leuke verblijven op Nacpan Beach zijn:

  1. Nacpan Beach Resort
  2. Mad Monkeys Hostel/Restaurant
  3. ANKLA Beach Club & Boutique Resort
Nacpan Beach Glamping

Huur een Kayak

Voor de avonturiers onder ons kan je ook wat eilandjes ontdekken met de kayak. Je huurt een Kayak voor 300 PHP per uur (voor langer kan je best een goede deal onderhandelen) bij Carra-bar. Het duurt ongeveer 20-30 minuten om bij de Blog Islands te komen. Op 1 van de eilanden kan je aanleggen op een steen/koraal achtig strandje waar je zelfs een hond kan vinden! De kustwacht zit hier namelijk af en toe met zijn hond. Je kan hier ook prima snorkelen voor het eiland, dus vergeet niet je snorkel gear mee te nemen.

Twin Beach El Nido

Twin Beach

Aan het einde van Nacpan Beach vind je Twin Beach. Zoals de naam als suggereert, bestaat dit strand uit niet 1, maar 2 stranden! Het is een punt waar 2 stranden samenkomen. Aan het einde van dit punt zit de Twin Beach Hill, waar je mooi van bovenaf de twee stranden kunt zien.

Voor meer blogs over de Filipijnen, neem gauw hier een kijkje! Wist je trouwens dat boeken via onze links ons enorm helpt? We zouden het daarom ook erg lief vinden als je via onze links boekt! Dit kost je niks extra en voor ons weer een extra motivatie om alle tips voor jou uit te zoeken en te delen. Win-Win!

Leave a comment