Skip links

Hotels in Kuala Lumpur 10X

Op zoek naar een hotel in Kuala Lumpur voor jouw reis door Maleisië? Deze lijst met de 10 leukste hotels in Kuala Lumpur gaat je daar bij helpen. Maleisië is natuurlijk een prachtig vakantieparadijs en Kuala Lumpur is een fantastische start en/of einde van jouw vakantie! In dit lijstje staat een mix aan hotels. Of jij nou op zoek bent naar een budget hostel/hotel of een luxieus hotel met waanzinnig uitzicht; je vindt het hier allemaal!

1. MoMo’s Kuala Lumpur

Hotels in Kuala Lumpur

Betaalbaar en minimalistisch verblijven

Dit hotel in Kuala Lumpur is ideaal voor de jongere reiziger! Momo’s Kuala Lumpur is erg goed betaalbaar en zit, met zijn ligging in Chow Kit, op een top locatie! Ze bezitten ook een restaurant op de begane grond waar ze fantastische burgers, milkshakes en pasta’s serveren! Je vindt twee metrostations op 5 minuten afstand en genoeg lokale- en koffietentjes op nog geen 10 minuten loopafstand!

3. KLoe Hotel

Hotel in Bukit Bintang

Dit aziatisch-ingericht hotel bevindt zich in de bruisende wijk Bukit Bintang. Vanaf hier ben je binnen no-time bij alle hotspots van de stad! Daarnaast zit in het hotel een super fijn café waar je erg fijn kan werken.

5. Kitez Hotel & Bunkz

Hotel Kuala Lumpur Goedkoop

Op zoek naar een hip en zeer betaalbaar Hostel? Look no further! Dit hostel ligt op een super plek midden in het centrum. Om de hoek vind je talloze prachtige tempels en het zit vol met toffe restaurantjes. Daarnaast ben je met de metro of bus binnen no-time in Bukit Bintang!

7. Flora by Crossroads Hotels

Bijzonder hotel Kuala Lumpur

Groen verblijven in de stad

Zoals de naam al suggereert: dit hotel staat bekend om zijn flora rondom het hotel. De kamers zijn simpel, maar uniek door het ronde raam! Het ietswat futuristische interieur maakt dit verblijf zeer uniek! Je vindt op loopafstand de Petronas towers en genoeg winkelcentra.

9. Ascott Star Hotel

Kuala Lumpur Rooftop Zwembad

Of er nog meer hotels in Kuala Lumpur zijn met een waanzinnig uitzicht? Jazeker! Dit is misschien ook wel onze favoriet als het aankomt op het zwembad. Dit hotel heeft dan wel een prijskaartje, maar is het zeker waard! Het zwembad is puur en alleen voor de gasten, dus geen ongenodigde mensen die puur voor de foto komen. Het hotel is ook nog perfect gelegen!

2. The Chow Kit

Hotel in Chow Kit

Luxieus verblijf in Chow Kit voor een goede prijs!

Aangelegen aan het hotel MoMo’s vind je The Chow Kit Kuala Lumpur. Dit hotel zit, zoals zijn naam al aangeeft, ook in de wijk Chow Kit. Het hotel is wat formeler ingericht dan zijn broertje MoMo’s en bezit over het algemeen ook wat luxere kamers. Het restaurant in de lobby is van super kwaliteit en zeer goed betaalbaar! Daarnaast hoef je niet je hotel uit voor een mooi uitzicht over de stad vanaf het dak!

4. Gold3 Boutique Hotel

Hotel in KL

Nog meer in het centrum zitten? Neem dan een kijkje bij dit prachtige hotel! Gold3 Boutique Hotel beschikt over simpele maar mooi ingerichte kamers. Daarnaast zijn alle grote winkelcentra op loopafstand te bereiken!

6. The RuMa Hotel & Residence

Mooi Hotel KL

Dit fantastische hotel bevindt zich in Bukit Bintang en ligt op loopafstand van de Petronas Towers. Het is dan ook geen verassing dat dit hotel over een zwembad beschikt met uitzicht op de twee gigantische torens! En voor de sporters onder ons: Het hotel beschikt ook over een sportschool.

8. WGS Suites at KLCC

Hotel met Rooftop zwembad KL

Waanzinnig uitzicht over de skyline

Hoe waanzinnig is dit! Een hotel met een zwembad, dat uitzicht heeft over de petronas towers! Een beter skyline dan Kuala Lumpur ga je bijna niet vinden. Vandaar dat het een genot is als je hotel groot genoeg is om deze skyline te bewonderen!

10. Expressionz Suites

Kuala Lumpur Hotel Zwembad

Oké oké, nog 1 dan. Last but not least: Expressionz Hotel by iHost Global. Je merkt wel dat dit een een ding is met hotels in Kuala Lumpur, maar ook dit hotel beschikt over een zwembad met een waanzinnig uitzicht over de skyline. Let wel op dat dit hotel wel wat aan de buitenkant van het centrum ligt en ook niet heel dicthbij metro stations. Hierdoor is het aan te raden om vanaf dit hotel een grab te bestellen als je ergens heen wilt.

Benieuwd naar meer blogs over Maleisië? Kijk dan gauw hier! Wist je dat boeken via onze links ons enorm helpt deze blog te onderhouden? We stellen het dan ook heel erg op prijs, mocht je één van onze aanraders boeken, dit via onze links te doen!

Liefs, Thomas & Sam

Leave a comment