Skip links

Restaurants Melaka: Hier eet jij het lekkerst!

Ben jij op zoek naar Restaurants in Melaka? Dan zit je hier goed! Wij zijn tijdens onze trip door Melaka (ook wel Malakka genoemd) bij meerdere restaurants en cafés geweest en hebben de beste op een rij gezet voor jou. Deze stad zit bomvol leuke en hippe tenten, dus lees snel verder.

Benieuwd naar de leukste bezienswaardigheden van Melaka? Neem dan gauw hier een kijkje!

The Daily Fix

Één van de bekendste ontbijt plekjes in Melaka is The Daily Fix. Logisch, want het is ook wel erg schattig. Zorg wel dat je op tijd bent, want het kan zijn dat je 30/40 minuten moet wachten op een plekje!

Onze favoriet: De Pandan Pancakes!

Onbijten in Maleisië

Cafe Nikko & Yoryo Bar

Waar zullen we beginnen: van bijzondere drankjes, mooie koffies tot extreem lekkere gerechten. Dit restaurant heeft het allemaal. De inrichting is hip en het is een super toffe ervaring om hier te eten. Heb je geluk, dan krijg je zelfs een uniek vormpje in je koffie zoals een aap!

Onze favoriet: Cha Cha Litchi (drankje) & Don Ebi (bowl).

Boek hier je vlucht naar Maleïsie!

Koffie Malakka

Wild Coriander

Dit leuke restaurantje is te vinden aan de Melaka Rivier. Zoals de naam als suggereert, krijg je koriander bij je eten, al blijft dit bij 1 takje doe je er zelf ook nog af kan halen. Wees dus gerust als je niet zo’n koriander fan bent haha! Je kan hier lokale gerechten eten en is leuk voor de avond!

Onze favoriet: The Wild Coriander Special

Avondeten Malakka

The Coffee Jar

Zin in een bakkie koffie? Dan moet je hier zijn! The Coffee Jar is een café verdeelt in 2 secties. Onze favoriet is de linker met industriële inrichting. Het voordeel is dat ze hier als één van de weinigen havermelk hebben, en niet eens tegen een meerprijs! Probeer ook hun matcha gebakje, super lekker!

Onze favoriet: Matcha gebakje & Slow Brew

Restaurant Malakka

The Stolen Cup

We snappen dat je zelfs aan de andere kant van de wereld wel eens zin kan hebben in een lekker croissantje. Dan zit je hier perfect! Het is net alsof je in Frankrijk bent als je hier ontbijt. Alle gebakjes worden vers gemaakt en nogmaals kort afgebakken zodat je ze warm geserveerd krijgt. Echt waanzinnig lekker. 

Onze favoriet: Kouign Amann

Lunch Malakka

Benieuwd naar meer blogs over Maleisië? Kijk dan gauw hier! Wist je dat boeken via onze links ons enorm helpt deze blog te onderhouden? We stellen het dan ook heel erg op prijs, mocht je één van onze aanraders boeken, dit via onze links te doen!

Liefs, Thomas & Sam

Leave a comment