Skip links

Jalan Alor – Hier moet je zijn voor Street food

Denk je aan eten, dan denk je aan Jalar Alor! In Kuala Lumpur kan je een hoop doen, maar één ding is zeker: je gaat gegarandeerd lekker eten! Om je ervaring uniek te maken raden we je aan om bij een restaurant op de Jalan Alor straat te eten.

Benieuwd naar de beste hotels in Kuala Lumpur? Neem dan gauw hier een kijkje!

Bukit Bintang

Deze street food markt bevindt zich in de bruisende wijk Bukit Bintang. Je vindt hier van alles: van gigantische shopping malls tot de beste street food! Dit is zeker dé place to be tijdens je verblijf in Kuala Lumpur. 

Jalan Alor Street Food

Jalan Alor Street Food

De Jalan Alor street food straat is alleen al een attractie om erdoorheen te lopen. De straat wordt namelijk verlicht door hinderden lampions. Het is daarom ook aan te raden om rondom zonsondergang te gaan. Vanaf dat moment zal de straat ook een stuk meer bruisend zijn. 

Je kan er van alles eten: vlees, vis en zelfs kikker! Je weet 1 ding zeker: alles is super vers. De prijzen zijn namelijk ook gebaseerd op de dagelijkse markt prijzen. Verwacht wel dat de prijzen hier wel wat hoger liggen dan normaal bij street food. Je geeft zo €15,- uit per persoon. 

Boek hier je vlucht naar Kuala Lumpur!

Onze favoriet was de verse inktvis met zwarte peper, maar dat is slechts één van de honderden gerechten die je kan kiezen! Het restaurant waar wij hebben gegeten heet Meng Kee Grill Fish, wat zeker aan te raden is. Een ander restaurant wat goed aangeschreven is, is ALOR Food CORNER. Als je teleurstelling wilt voorkomen, raden we je aan om van te voren even de google reviews te checken. Er zijn namelijk behoorlijk wat restaurantjes met een niet al te best cijfer.

Wist je dat boeken via onze links ons enorm helpt deze blog te onderhouden? We stellen het dan ook heel erg op prijs, mocht je één van onze aanraders boeken, dit via onze links te doen!

Liefs, Thomas & Sam

Leave a comment