Skip links

Luxe Hotels Bali – Deze kan je niet missen!

Ben jij van plan om binnenkort naar Bali te gaan en ben je op zoek naar een aantal luxe hotels? Dan zit je hier zeker goed! Bali is een geweldige vakantiebestemming om jezelf te trakteren op wat rust, massages en heerlijk eten! Bali kent talloze luxury hotels en toffe bamboo houses. In vrijwel elk gebied heb je keuze uit meerdere. Door ons werk als content creator voor luxe verblijven kunnen wij jou als geen ander de beste hotels aanraden! Hierbij onze lijst waar jij ooit in je leven moet verblijven.

Verblijven in een Luxery Hotel Bali

Dat Bali gigantisch mooie verblijven heeft, is voor de meesten wel bekend. Toch trekt het niet iedereen om relatief veel geld uit te geven aan een verblijf in Azië. Dit komt voornamelijk omdat de prijzen voor een overnachting stukke lager liggen dan bijvoorbeeld in Europa. Toch heb je al super toffe verblijven voor zo’n €100-200,- per nacht. Als je ziet wat je hiervoor krijgt in Bali in vergelijking met bijvoorbeeld Parijs, dan denk je daar wel anders over! Hieronder staat en lijst van verblijven tussen de €100,- tot €800,- per nacht. Genoeg keuze dus!

Luxe Resort Bali

Kamandalu Ubud

Kamandalu Bali is een Bali Luxe Resort in Ubud. Dit waanzinnig luxe resort is de ideale bestemming for een honeymoon, trouwerij of aanzoek. Deze plek kent talloze romantische plekken. Zo kan je ontbijten midden in de jungle, lunchen in een heel schattig bootje met duizenden karpers om je heen of romantisch dineren onder de sterren met kaarslicht. Het gratis ontbijt is zeer uitgebreid en beschikt over meerdere zwembaden.

Klik hier om Kamandalu Ubud te boeken!

Bamboo House Bali

Hideout Bali

Deze luxery bamboo villa in Bali is één van de bekendste bamboo houses. Het terrein van Hideout Bali kent meerdere soorten bamboo verblijven, maar onze favoriet is de Falcon. Je verblijft midden in de jungle van Sidemen, waardoor je echt even terug kan trekken naar de natuur. De enige geluiden die hoort zijn de geluiden van insecten en vogels. Je hebt je eigen hangmat, buitenbad en natuurlijke zwembad. Dit is één van de beste plekken waar je een flower ceremony (bloemen ceremonie) kan boeken. Hierbij wordt je buitenbad gedecoreerd net duizenden bloementjes!

Klik hier om de Hideout Bali te boeken!

Infinity Pool Bali

Munduk Moding Plantation

Munduk Modig Plantation is een Bali Luxe Resort in de regio Munduk. Munduk is een regio in het noorden van Bali en staat bekend om zijn prachtige natuur, watervallen en geweldig uitzicht vanuit de bergen. Het resort staat in de top 10 van mooiste infinity pools over de hele wereld en je zult zien waarom! Het hoofdzwembad heeft een geweldig uitzicht over de zee en met zonsondergang lijkt het net een sprookje! Je kunt hier kiezen uit kamers met of zonder eigen infinity pool en jacuzzi. Als je hier niet tot rust kan komen weten wij het ook niet meer!

Klik hier om Munduk Moding Plantation te boeken!

Luxe Verblijf Bali

Tanadewa

Tanadewa is een luxe resort in Ubud Bali. Je bereikt dit hotel op zo’n 15 minuten afstand vanaf het centrum. Al heb je het idee dat je nog niet zo ver bent van de drukte, bevind je je in een totaal ander deel van Ubud! Het is in dit gebied een stuk rustiger en omgeven door rijstvelden. Je hebt daarnaast een aantal super leuke restaurants hier in de buurt! Het verblijf beschikt over tientallen prachtige kamers en een handjevol eigen bungalows met eigen zwembad. Daarnaast heeft het een eigen gym en beschikt het over een goede spa. Het ontbijt hier is trouwens ook erg uitgebreid en erg lekker!

Klik hier om Tanadewa te boeken!

Zwembad Ubud Hotel

The Kayon Jungle Resort

The Kayon Jungle Resort bevindt zich in Ubud en staat bekend om zijn unieke zwembad. Het zijn namelijk 3 zwembaden die in elkaar doorlopen met aan de zijkanten nog een aantal jacuzzis. Je kan hier heel romantisch dineren onder de sterren met talloze kaarslichten rondom de tafel. Dit luxe resort in Bali is trouwens prima te bezoeken ook als je hier niet verblijft.

Klik hier om The Kayon Jungle Resort te boeken!

Bamboo Airbnb Hotel

Veluvana Bali Bamboo House

Als je een beeld kan schetsen van een Bamboo House in Bali dan is dit waarschijnlijk waar je op uitkomt. Dit prachtige bamboo house in Bali bevindt zich in Sidemen. Hierdoor ben je even één met de natuur. Je hebt je eigen hangnet en zwembad met uitzicht over de natuur. Het bamboo huis is gemaakt van niet anders dan bamboo en glas. Hierdoor heb je prachtig licht in de villa! Zo uniek verblijven kun je niet vaak.

Klik hier om Veluvana Bali Bamboo House te boeken!

Benieuwd naar meer blogs over Bali Wist je dat boeken via onze links ons enorm helpt deze blog te onderhouden? We stellen het dan ook heel erg op prijs, mocht je één van onze aanraders boeken, dit via onze links te doen!

Liefs, Thomas & Sam

Leave a comment