Skip links

Overnachten in Deventer

Denk jij na over een stedentrip binnen Nederland nu reizen nog steeds lastig gaat? Dan ben je zeker niet de enige, denk aan overnachten in Deventer! Één van de belangrijkste aspecten is nu voornamelijk het hotel, aangezien je daar toch wel het grootste gedeelte van je tijd besteedt. En laat nou net in het schattige stadje Deventer een prachtig verblijf staan midden in het centrum en op loopafstand van het treinstation!

Overnachten in Deventer

Wij verbleven twee nachten in hotel Finch. Het hotel beschikt over meerdere soorten kamers, waaronder een aantal met een prachtig balkon! Wij hadden een small boutique met, wat ons betreft, het mooiste balkon van het hele hotel. Naast de standaard kamers zijn er grotere kamers beschikbaar met een prachtig ligbad. Verder heeft elke kamer een leuk detail: een eigen platenspeler. Je vindt er meerdere platen dus kies een leuke plaat uit en swingen maar!

Overnachten in Deventer

Het ontbijt is écht fantastisch! Wij hadden een vegetarisch ontbijt beide dagen en dit was echt super. En waar eet je dat dan op? Op bed natuurlijk! (Of zoals wij op een balkon vol met sneeuw!)

Deventer hotels

Helemaal zin gekregen in overnachten in Deventer? Heb je een vraag of wil je meer tips over Deventer. Lees dan dit artikel van JustbyJennifer ! Daarnaast kun je op onze Instagram ook meer specifieke tips vinden.

Liefs, Thomas & Sam

Leave a comment

  1. Travel Hotspots: 4x Tips voor een Staycation in Deventer - Justbyjennifer
    Permalink