Skip links

5x Tips voor Malaga

In Malaga kun je heerlijk genieten van het strand, maar ook genieten van de bekende Spaanse tapas! Het is er vaak in het najaar nog mooi weer, dus perfect voor een nazomerse stedentrip! Al is er natuurlijk altijd een kans aanwezig dat het regent. In dit artikel vind je 5 tips voor Malaga.

De perfecte Airbnb

Na lang zoeken hadden wij gekozen voor een Airbnb naast de Catedral de la Encarnación de Málaga. De kamer was prima onderhouden en schoon, maar dat was niet de reden waarom we deze kamer hadden gekozen. Met zulk fenomenaal uitzicht maakt het namelijk niet uit hoe de kamer eruit ziet! Je zit midden in de stad en kunt overal lopend naar toe! Perfect als je het ons vraagt. Je kunt de Airbnb hier vinden.

Locatie: Calle Císter 1ºC, Málaga, Andalusië 29015, Spanje

Brunchit España

We moesten wel even in de rij staan, maar dan heb je ook wat! Een perfect ontbijtje zoals je ziet. Het was echt mega lekker en vulde goed genoeg om een dag in de stad te vertoeven!

Locatie: Calle Alhóndiga, 2, 29005 Málaga, Spanje

Tips voor Malaga

Vamos a la playa

Als je in Malaga bent wil je natuurlijk ook naar het strand. Je kunt in Malaga echt heerlijk genieten van het Spaanse zonnetje, maar dan moet je wel mooi weer hebben. Naast het strand zijn er ook verschillende grasveldjes te vinden, perfect als je niet helemaal onder het zand het vliegtuig in wilt stappen!

Locatie: Playa de La Malagueta

Terraza Chinitas

Overal waar wij komen proberen we het beste uitzicht te vinden en daarom denken wij dat deze zeker niet op jouw lijstje mag missen. Je kunt hier heerlijk Sangria drinken met een prachtig uitzicht. In Malaga is de kerk ’s avonds verlicht waardoor het een prachtig uitzicht geeft over de hele stad. Je kunt dit barretje vinden door met een lift omhoog te gaan bij het Urban Hostel.

Locatie: Pje. Chinitas, 3, 29015 Málaga, Spanje

Malaga Cathedral

Ken je dat gevoel dat je in elke stad toch even een kerk gezien moet hebben? Het is echt een aanrader om hier een bezoekje aan te brengen. Gezien wij er zo ongeveer rollend naar de kerk konden was het een leuke to do terwijl het regende. De kerk is echt enorm groot en prachtig om gezien te hebben!

Locatie: Calle Molina Lario, 9, 29015 Málaga, Spanje

tips voor Malaga

Ben jij enthousiast geworden van deze tips voor Malaga? Laat het ons dan vooral weten in de comments! Heb je een vraag of wil je meer tips? Kijk dan snel verder op onze blog. Daarnaast kun je op onze Instagram ook meer specifieke tips vinden.

Liefs, Thomas & Sam

Leave a comment