Skip links

De mooiste plekken van Bali die jij moet zien!

De mooiste plekken van Bali zitten verspreid over het hele eiland. Bali is een eiland in Indonesië en staat bekend om zijn talloze prachtige foto locaties. Door zijn populariteit is Bali de laatste jaren behoorlijk toeristisch geworden, al zijn er genoeg rustige plekken te vinden in Bali! Je leest hier alles over de mooiste en soms nog onbekende plekken in Bali.

Mooiste plekken Bali

Mooiste plekken Bali Natuur

De mooiste plekken van bali vind je in de natuur. De natuur van Bali is namelijk 1 van de mooiste dingen die je ooit gaat zien. Bali is niet een heel groot eiland, maar beschikt over honderden watervallen, prachtige uitkijkpunten en natuurparken zoals west Bali barat national park. Een vakantie Bali is dus niet compleet zonder een bezoek aan de vele mooie natuurlocaties.

Wat is de beste plek op Bali?

Vanwege het vele moois dat Bali te bieden heeft is een exacte plek niet per se aan te wijzen waar te verblijven. Zou je toch moeten kiezen, dan is de beste plek op Bali om te verblijven wat ons betreft Ubud of Canggu.

 • Ubud is een fantastische plek om te verblijven voor leuke restaurants, prachtige groene natuur en geweldige watervallen op 20-30 minuten scooter afstand.
 • Canggu is geweldig om te verblijven voor lekkere restaurants en het strand!
Canggu en Ubud

Wat moet je echt gezien hebben in Bali?

Er zijn talloze plekken in Bali die je niet kan missen, maar deze plekken moet je echt gezien hebben in Bali:

 1. Ubud
 2. Leke Leke Waterval
 3. Amed
 4. Mount Agung
 5. Uluwuatu Tempel
 6. Munduk
 7. Rijstvelden, zoals Tegalalang Rice Fields
 8. Suwat Waterval
 9. Zwarte vulkanische stranden
 10. Sidemen
 11. Nusa Penida & Nusa Lebongan
 12. En nog vele anderen!

Boek hier jouw vlucht naar Bali!

Meest fotogenieke plekken Bali

Ben jij op zoek naar de perfecte Instagram locaties in Bali? Dan zit je bij ons goed! Wij geven jou alvast een voorproefje op wat we allemaal te bieden hebben in ons E-Book Hotspot Guide Bali. Hierbij onze top 3 meest fotogenieke plekken in Bali!

Mooiste waterval Bali: Leke Leke Waterval

Leke Leke is een waterval in het midden van Bali en behoort tot de mooiste watervallen van Bali. Door zijn ligging is de waterval vanuit vrijwel elke populaire plek goed te bezoeken. Je kunt het beste een scooter huren en er zelf naartoe rijden, al kan je altijd een tour guide regelen die je er naartoe brengt.

Benieuwd naar de leukste tourguides? Check dan onze E-book Bali Hotspots Guide.

Mooiste Waterval Bali

Mooiste strand Bali: Gretek Beach

Het mooiste strand van Bali vind je aan de noordkust van het eiland. Gretek Beach is een nog zeer onbekend plekje dichtbij Amed. Dit strand is het mooiste strand wat ons betreft omdat het erg uniek is. Het zwarte vulkanische zand in combinatie met de duizenden palmbomen en Mount Agung op de achtergrond maakt dit een prachtig strand. Hou je meer van zachte witte zandstranden? Dan moet je Diamond Beach hebben gezien!

Bekijk hier de blog over Diamond Beach.

Mooiste Strand Bali

Mooiste uitzicht Bali: Kelingking Beach

Het mooiste uitzicht van Bali vind je op het zustereiland van Bali, Nusa Penida. Hier zijn meerdere geweldige uitzichten, maar Kelingking Beach spant toch wel de kroon. Vanaf het uitkijkpunt heb je uitzicht over de oceaan met de gigantische rost structuren die wat weg hebben van een T-Rex. Dit beeld staat internationaal bekend als één van de mooiste plekken op de wereld.

Mooiste uitzicht Bali

Bekijk deze blog voor alle info over Kelingking Beach!

Wil jij nog veel meer prachtige Instagram locaties weten? Neem dan snel een kijkje naar onze E-Book Hotspot Guide Bali waar we niet alleen de mooiste plekken van Bali laten zien met alle informatie, maar ook de lekkerste restaurants, beste hotels en de leukste tour guides om jou dit prachtige Indonesische land te laten zien!

Leave a comment